Aksoy Koleji Öğrencileri İzleyenlerin Kalplerini Fethetti

Aksoy Koleji Öğrencileri İzleyenlerin Kalplerini Fethetti

Aksoy Koleji Ana Okulu’nun öğrencileri ‘KUR’AN VE SÜNNETİN İZİNDE” Yıl Sonu Programı  Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Aksoy Koleji Ana Okulu’nun öğrencileri ‘KUR’AN VE SÜNNETİN İZİNDE” Yıl Sonu Programı  Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Binden fazla katılımcının olduğu programa Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdür Mustafa Kılıçgil, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Harun Olmuş, Muradiye Öğretim Kurumları Genel Müdürü Hayrullah Karakuş, Muradiye Kültür Vakfı Genel Müdürü Kemal Özaydın ve bir çok okul müdürü katıldı.

Aksoy Koleji Müdürü Yusuf Günhan’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, miniklerin okumuş olduğu Kuran’ı Kerim Tilaveti ve miniklerin birbirinden güzel gösteriyle devam etti. 

Aksoy Kolejinin uzman kadrosu tarafından Kur’an ve Sünnet’ e bağlı, manevi değerlerine sahip bir neslin olarak yetiştirilmeye çalışan geleceğimizin teminatı küçük öğrenciler, programda gösterdikleri muhteşem performans ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Bir birinden anlamlı mesajların verildiği rengarenk kıyafetleriyle sergiledikleri program,  ana okulu öğrencilerinin  okumuş olduğu hatim duası ile son buldu.

-Aksoy Koleji Anaokulunu Tanıyalım

2014/2015 Eylül ayında  Aksoy Koleji Ek Binasında eğitim öğretime başlayan AKSOY KOLEJİ ANAOKULU’NDA,  okul öncesi  müfredatının yanında milli ve manevi değerleri tam manasıyla öğrenciye kazandıran bir program uygulamaktadır.

Aksoy Anaokulu, Muradiye Vakfı tarafından, milli ve manevi değerlere sahip, ecdadının kıymetini bilen, haktan doğruluktan ayrılmayan, diğergam, merhametli, ferasetli, cesaretli  yani  mükerrem insanların, küçük yaştan itibaren yetiştirilmesi amacı ile kurulmuştur.

Asr-ı Saadet dönemini yeniden yaşatacak nesillerin yetişebilmesi için, küçük yaşta güzel bir eğitimin çok büyük önemi vardır.

Muradiye Aksoy Anaokulu da bu şekilde hayırlı nesillerin yetiştirilmesi amacı doğrultusunda yapmış olduğu hizmete devam edecektir

1whatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.58.jpeg2whatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.58.jpeg3whatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.58.jpeg4whatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.58.jpeg5whatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.59.jpegwhatsapp-image-2019-04-26-at-17.42.58.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.