AKP İl Başkanlığı Turnuvası Başladı

AKP İl Başkanlığı Turnuvası Başladı

Çubuk Ak Parti İlçe Takımı ilk olarak Pursaklar Ak Parti İlçe Takımı ile karşılaştı.

Karşılaşma öncesinde bir konuşma yapan Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı 2010 Futbol Turnuvası dostluk turnuvası olduğunu, karşılaşmalar esnasında kurallara uygun bir şekilde hareket etmek gerektiğini söyleyerek, birinci olan takıma Ankara İl Başkanlığı Kupasını vereceğini ve ikinci kupa olarakta Fair Play kupasınında olduğunu, bu kupayı en centilmen, saygı kurallarına uyan ilçe takımına vereceklerini ifade etti. 25 ilçe teşkilatında 18 ilçe takım çıkararak yapılacak olan Futbol Turnuvası  22.05.2010 Cumartesi günü başladı. İlk karşılaşmayı topa vurarak başlatan Ankara İl Başkanı Murat Alparslan tüm takımlara başarılar diledi.

  Ankara 2010 Futbol Turnuvasının ev sahipliğini yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, il yönetim kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanlarıda karşılaşmaları izlemek üzere Keçiören- Ali ÖZTÜRK Sporcu Eğitim Merkezi stadına geldiler.

2008 şampiyonu olan Çubuk Ak Parti İlçe Takımı ilk olarak Pursaklar Ak Parti İlçe Takımı ile karşılaşarak 7-6 Pursaklar ilçe takımını yenerek ilk galibiyetini aldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.