Akkaya, Çubukluları ilk antrenmana davet etti

Akkaya, Çubukluları ilk antrenmana davet etti

Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, Sarı - Lacivertli takımın ilk antrenmanına bugün çıkacağını belirterek, tüm ilçe halkını stada davet etti.

BAL Liginde oynayacak olan Çubukspor yenilenen yönetimi ve yeni kadrosuyla sezona iddialı çıkmaya hazırlanıyor. İddialı transferler yapan ve şampiyonluk yolunda hiç bir masraftan kaçınmayan Çubukspor Kulübü, ilk antrenmanlar öncesi teknik kurmayları da belirledi. Buna göre teknik direktör Tahir Çopur, yardımcı antrenörler Cemal Cıldır, Serhat Kartal ve Haydar Can Eren oldu.

Çubukspor takımı teknik direktör Tahir Çopur yönetiminde saat 18.00’de ilk antrenmanı yapacağı öğrenildi.

-Akkaya’dan taraftara davet

Başkan Akkaya yeni sezon için taraftara çağrıda bulundu.

BAL Liginde mücadele edecek olan Çubukspor’un yeni sezon ilk hazırlıklarına tüm ilçe halkını beklediklerini söyleyen Mustafa Akkaya, Çubuk’un kalbinin artık Çubukspor’da atacağını belirtti.

07.08.2017 Pazartesi günü saat 18.00’deki ilk antrenmana herkesi beklediklerini vurgulayan Akkaya, şunları söyledi:

 “Takımımızı Çubuk halkının istediği hedefe motive etmek için ilk antrenmanda taraftarı görmek istiyoruz. Çubuklu sporseverlerin takımına  sahip çıkması gerekiyor. Gelecek ay sezon başlayacak ve bu aydan itibaren hazırlıklara başlayan takımımızı taraftarımızı antrenmanlarda izlemeye de davet ediyorum. Futbolda taraftar çok önemlidir ve futbolcuya keyif verir, motive eder, yol gösterir. Bu gençlerimizi stadlara gelerek tüm ilçe halkımız izleyip destek olsunlar.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.