3. Hapkido Şampiyonası Çubuk'ta Yapıldı

3. Hapkido Şampiyonası Çubuk'ta Yapıldı

Çubuk'ta Düzenlenen "3. Ankara-Çubuk Hapkido Açık Şampiyonası"Na 8 Kentten Yaklaşık 100 Sporcu Katıldı.

Çubuk Belediyesi ve Avrupa Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu (EHMA) işbirliğinde Uyuşturucu ile Mücadele Eden Sporcular Derneği ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen etkinlik, Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Şampiyonaya, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Avrupa Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu ve Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Derneği Başkanı Muzaffer Ilıcak, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Ercan Özhan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hadi Alpay, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli katıldı.

Şampiyonanın ilgi odağı miniklerde mücadele eden 4 yaşındaki Medet Rahman Doğan ve Furkan Tekaüt oldu. Küçük sporcuların karşılaşmaları ilgiyle izlenirken, etkinlikte minik erkeklerde 25 kiloda İbrahim Öztürk, 30 kiloda 8 yaşındaki Talha Çakmak, 35 kiloda Kerim Kahya, 40 kiloda Osman Güven, 44 kiloda Mehmet Tunahan Sarıkaya ve 50 kiloda Berat Aktaş şampiyon oldu.

Şampiyonada, yıldız erkeklerde 35 kiloda Tugay Fehmi Mülayim, 40 kiloda Dursun Zorkoç, 55 kiloda Galip Yanar, 70 kiloda Deniz Yurtsever, 50 kiloda Salih Ünal, 60 kiloda Serhat Aldemir ve 80 kiloda Zeki Tüner şampiyon oldu.

Şampiyonada bayanlar kategorisinde ise 25 kiloda Beyza Ağören, 30 kiloda İlayda Yazıcı, 30 kiloda Nilsu Hepgülerler, 40 kiloda Nur Beşiroğlu, 40 kilo 9 yaşta Aleyna Bal, 50 kiloda Fidan Diril ve 55 kiloda Ecem Tüzüner birinci oldu.

Yarışmada dereceye girenlere madalyalarını takan Belediye Başkanı Özden ise, bu tip organizasyonların ilçelerinde yapılmasının önemine değinerek, ilçenin tanıtımına katkı verecek çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.