“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMA YEMEĞİ...

“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMA YEMEĞİ...

Çubuk Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlçemiz öğretmenlerine “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlama Yemeği düzenlendi.

Şuayip YAMAN

23 Kasım 2022 Çarşamba günü Çubuk Belediyesi ‘Tebessüm Balo-Nikâh Düğün Salonu’ndaki Kutlama Yemeği’ne; İlçe Kaymakamı Âdem Keleş, İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ve şube müdürleri, İlçede faaliyet gösteren Resmi ve Özel okulların idarecileri ile öğretmenleri katıldı.

Yemek öncesinde İlçe öğretmenlerinden Sibel Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda sırasıyla Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ve İlçe Kaymakamı Âdem Keleş’ in günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.

Organizasyonda ayrıca;

  • 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibari ile İlçemiz Türk Telekom İlkokulu’nda görev alan en genç öğretmen Özgenur Öcal’a, Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç tarafından,
  • Emekli öğretmen Ayfer Tokgöz’e, İlçe belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş tarafından,
  • Görevde en uzun süre ile kalan Çubuk Ortaokulu öğretmeni Ahmet Aydın’a ise  İlçe Kaymakamı Âdem Keleş tarafından  tüm öğretmenler adına  çiçek  takdimi yapıldı.

Yemek organizasyonu, Bekir Yılmaz Ortaokulu Müzik öğretmeni Seda İskender, Yıldırım Beyazıt İlkokul sınıf öğretmeni Hasan Ünalan ve Yavuz Selim Ortaokulu Müzik öğretmeni Ahizer Özbek’in birlikte çalıp, seslendirdiği Müzik Dinletisi ile katılımcılar doyasıya eğlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ve Protokol üyeleri program sonrası öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç, yemek organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş olmak üzere tüm Belediye personeline; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkürlerini iletti.

img-5371-vert1.jpgimg-5402-vert2.jpgimg-5475-vert5.jpgimg-5443-vert4.jpgimg-5515-vert6.jpgimg-5537-vert7.jpgimg-5564-vert7.jpgimg-5596-vert8.jpgimg-5596-vert9.jpgimg-5632-vert10.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.