2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNE TÖRENİ...

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNE TÖRENİ...

2019--2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni, 17 Ocak 2020 Cuma günü İlçemiz Barbaros İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşti.

 Şuayip YAMAN

Törene katılan İlçe Kaymakamı Adem KELEŞ,  Belediye Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN ve beraberlerindeki heyet öğrenciler ile sohbet ederek onlara karnelerini ve hediyelerini verdi.

 

Daha sonra sınıfları gezen İlçe Kaymakamı Adem KELEŞ ve beraberindeki heyet, öğrencilerin dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceledi.

Karne Töreni’ne; İlçe Kaymakamı Âdem KELEŞ, Belediye Başkanı Baki DEMİRBAŞ ve Başkan Yardımcısı Lokman KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Baki ÜSTÜNER, Müftüsü Tahsin YAZGAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN ve Şube Müdürü Ömer İPEK, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan KUŞÇU, MHP Çubuk İlçe Başkanı İhsan MUTLU, Barbaros Mahallesi Muhtarı Bekir YAMAN, Okul Müdürü İbrahim GÖKÇINAR ile birlikte öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul öğretmenlerinden Eylem KİREN YILMAZ ‘ın sunuculuğunu yaptığı program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Okul Müdürü İbrahim GÖKÇINAR günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Okul Müdürü GÖKÇINAR konuşmasında; Bugün okula ara veriyoruz ancak okumaya araştırmaya öğrenmeye ara vermeyelim, oynayarak gezerek dinlenelim ama gelişmeye asla ara vermeyelim bu tatil de özellikle velilerimizin takibi ile bilgisayar cep telefonu gibi dijital dünyanın olumsuzluklarından uzak duralım.

Karne törenine katılan bütün misafirlere okulum ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum dedi.

Program, Barbaros Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni, aynı zamanda öğrenci velisi olan Serap KAYA’ nın konuşması ile devam etti.

KAYA, bir öğretmen olarak öğrencilerimizin gelişimleri için, iyiyi ve doğruyu öğretmek için sürekli iletişim halindeyiz.

Aynı zamanda bir öğrenci velisi olarak kızımın bu okulda verilen eğitimler ile her gün daha da geliştiğini yakından görmek beni ayrıca mutlu ediyor bu noktada kızım ve diğer öğrencilerimiz üzerinde emeği olan bütün meslektaşlarıma ve okulumuz Müdürlerine teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ, Eğitim öğretime verilen bu 15 günlük sürede, öğrencilerimize eğitimden uzak kalmadan bolca dinlenmelerini aileleri ile bol bol vakit geçirilmelerini ve 2. Döneme hazır olarak gelmeleri temenni ediyorum.

 Bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyor öğrencilerimize ise iyi tatiller diliyorum dedi.

İlçe Kaymakamı Âdem KELEŞ, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1.Döneminde karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin gelecek döneme de iyi bir şekilde çalışarak başarılı olmalarını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize 15 günlük tatil boyunca sağlıklı ve huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

Öğrencilerimizin gelişiminde katkı veren öğretmenlerimiz başta olmak üzere, bütün idarecilere teşekkür ediyorum.

Geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum dedi.

3/B Sınıfı öğrencisi Ecrin ÖZDOĞAN ’ın Karneler Günü şiirini okudu.

Ana Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Türkiye’m adlı müzikli Dans Gösterisi izleyenleri büyüledi.

Program; Protokol üyelerinin öğrencileri ziyareti ve karnelerinin verilmesi ile devam etti.

Organizasyon, Kaymakam KELEŞ ve beraberindeki Protokol üyelerinin öğretmenler ile ‘Öğretmenler Odası’nda sohbetleri ile sona erdi.

100_6433-tile1.jpg100_6455-tile2.jpg100_6488-tile2.jpg100_6515-tile3.jpg100_6550-tile4.jpg100_6550-tile5.jpg100_6590-tile5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.