Türk Telekom'dan Hackart

Türk Telekom, Suudi Arabistan Telekom şirketine ait Al Jawal GSM operatörüyle Türk Hacı adayları için Hac ve Umre ziyaretlerinde kullanabilecekleri kontörlü telefon kartı HacKart'ı çıkardı.


Türk Telekom"dan gelen açıklamaya göre, HacKart uygulamasıyla, Türk Hacı ve Umre ziyaretçilerine Suudi Arabistan"da kullanmaları için Suudi Telekom GSM operatörü Al-Jawal firmasına ait kontörlü kartlar sağlanacak.

Hizmetten yararlanmak isteyen tüketicilere teslim edilecek olan bu kartlar içinde, 40 kontör bulunacak ve Suudi Arabistan"a gittiklerinde kullanıma açılacak. Başlangıçta verilen kontör miktarı bitince Suudi Arabistan"daki bayilerden ilave kontör satın alınabilecek ve kontör yükleme işlemi Türkçe menülerle sağlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim Teknoloji Haberleri

Kuruçay ve Durhasan Mahallelerinde GSM Şebeke Sorunu Çözülüyor
Çubuk’ta eTwinning Projeleri İyi Örnekler Sergisi ve SoilVET Projesi Yaygınlaştırma Programı Gerçekleştirildi
Çubuk'ta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı
Çubuk'tan ABD'ye Robotik Şampiyonasında Ödül
Çubuk'ta TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi