Yüceller Grup, Yavuz Selim Şubesi Açılıyor

Mobilyadan beyaz eşyaya elektronikten küçük ev aletlerine kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Yüceller Grup, Yavuz Selim Şubesini 9 Nisan 2016 Cumartesi günü açıyor.

Mobilyadan beyaz eşyaya elektronikten küçük ev aletlerine kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Yüceller Grup, Yavuz Selim Şubesini 9 Nisan 2016 Cumartesi günü açıyor.

Yüceller Grup Yavuz Selim Şubesi açılışa özel birbirinden özel fırsatlarla 9 Nisan 2016 Cumartesi günü düzenlenecek törenle açılıyor.

Yüceller Grup, tüketicilere farklı alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen yeni konsept mağazalarından üçüncü şubesini 9 Nisan 2016 Cumartesi günü, Çubuk’un tam kalbinde; Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokakta Çubuk Tapu Müdürlüğünün yakınında Makro Market’in karşısında açıyor.  

Yüceller Grup bünyesinde içinde Vestel teknoloji ürünleri ile mobilya çeşitliliğini düşük fiyatla birarada barındıran mağazası Yüceller Yavuz Selim Şubesi, Çubuklulara kent merkezinde de avantajlı alışveriş yapabilmenin keyfini ve pratikliğini yaşatacak.

-Yüceller Grup, İşimiz Eviniz Sloganıyla Yeni Şubesiyle Yola Devam Ediyor

Bugün müşterilerine en çok güven duyulan yerli marka olan Vestel ile birlikte Kilim ve Sanat Halı gibi kaliteli markaları bünyesinde barındıran Yüceller Grup; elektronik, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri ısıtma-soğutma, zücaciye, porselen, ev tekstili, halı, mobilya ana gruplarından oluşan ürün gamı ile ayrıcalıklı hizmet sunmaya devam ediyor.

Müşterilerine sunduğu nakit ve kredi kartlı ödeme seçeneklerinin yanında; Vade farksız 12 taksit imkânıyla sunduğu avantajlar, kaliteli hizmet, kendine özgü mağaza konseptiyle Yüceller Yavuz Selim Şubesi evinize mutluluk getirecek!

-Yüceller Grup’tan “Evinize Gelen Mutluluk”

Açılışa özel %50'ye varan indirimler, orijinal ve garantili ürünler… Dahası var…

Ev tekstilinden beyaz eşyaya, mobilyadan elektroniğe, küçük ev aletlerinden ev aksesuarlarına kadar ne isterseniz son model ve son moda ürünler…

Bahar temizliğinizi yaptıysanız eşyalarınızı yenilecekseniz, evlilik hazırlıkları yapıyorsanız bu açılışı kaçırmayın!

-Vade farksız 12 taksit imkânıyla ödeme kolaylığı da sizi bekleyen diğer ayrıcalık…

Yüceller Grup Yavuz Selim Şubesi

Tel: 0541 961 35 59

Yavuz Selim Mahallesi Selimiye Sokak No: 8/A Çubuk -Ankara

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Çubuk'ta Çiftçilere 52 Ton Nohut Tohumu Dağıtıldı
Balıkçı Esnafına Sıkı Denetim
Çubuk Turşusuna Talep Arttı
Çubuk'ta 11 mahalle fırını yapılacak
MAN Türkiye’den 45 milyon Euro’luk yatırım