Yoksul Öğrenciler Yararına Kermes

Çubuk Burak Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermesin açılışına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyesi Kemal Küçük, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Burak Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çubuk Şubesi Başkanı Asaf Ekici, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Özden, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, ilçede bir çok derneğin eğitime katkı verdiğini belirterek, "Bizleri diğer toplumlardan ve ülkelerden ayıran en önemli özelliğimiz bu olsa gerek. Herkes karınca kararınca eğitime katkı vermeye çalışıyor. Kimi parasıyla, kimi el emeği göz nuru ürünleriyle yardım ediyor. Bu tür organizasyonlara destek olan, katkı veren herkese teşekkür ederim" dedi. 

Dernek Başkanı Asaf Ekici ise kermesten elde edilecek gelirin tamamının muhtaç öğrenciler yararına kullanılacağını, yardımların sadece ilköğretim ya da lisede okuyan öğrenciler için değil, Üniversitede okuyan muhtaç öğrenciler yararına da kullanılacağını bildirdi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri

1504 Kep, Tek Bir Hedef: Bilim Kenti Çubuk
ÇUBUK’TA MEZUNİYET COŞKUSU: AYBÜ’LÜ 1504 ÖĞRENCİ KEP ATTI!
Çalıştığı Üniversiteden Mezun Oldu: Azmin ve Kararlılığın İlham Veren Hikâyesi
ÇUBUK’TA KORODAN MÜZİK ZİYAFETİ: ŞEF AHİZER ÖZBEK YÖNETİMİNDE MUHTEŞEM GECE!
TİYATRO OYUNUNA DAVET…