Uyuşturucuyu ‘Ateş’ yakaladı

Üniversite ve lise öğrencilerini hedef alan uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda satışa hazır hale getirilmiş 5 kilo 800 gram esrar ele geçirildi.

Evin 12 ayrı bölümünde saklanan uyuşturucu maddeyi Jandarma Narkotik köpeği Ateş buldu.
 

İL Jandarma Komutanlığı, Çubuk'ta üniversite ve lise çevresinde uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine operasyon başlattı. Jandarma İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, öğrencileri zehirlemek isteyen H.B. ve E.İ.’yi takibe aldı. Yapılan istihbarat çalışmasının ardından H.B. ve E.İ.’nin Çamlıdere ve Çubuk'ta bulunan evlerine baskın düzenlendi.

Savcılıktan alınan arama kararının ardından zanlıların evlerine yapılan baskında Jandarma Narkotik Köpeği Ateş, H.B.’nin evinin çatı katı, mutfak, evin odaları olmak üzere zula olarak tabir edilen 12 ayrı yere sakladığı 3 kilo 760 gram esrar ile 5 gr kenevir tohumunu buldu. E.İ’nin Çamlıdere İlçesi’ndeki evinde de mutfak, kiler, bahçe ve 4 ayrı odaya saklanmış kubar esrarı ‘Ateş’ gösterdiği yerlerde ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerinin esrarı satışa hazır hale getirdiği ve hedeflerinde üniversite ile lise öğrencileri olduğu öğrenildi. Küçük paketler halinde okul önlerinde kurdukları tezgahlarda öğrencilere esrar satan zanlılar, Jandarma Narkotik köpeği Ateş sayesinde yakalandı. Jandarmada sorgulanan uyuşturucu tacirleri H.B. ve E.İ. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı