Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Akif Çiftçi, mahallede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Demirbaş, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi:
"Mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre planlı şekilde ilerliyoruz. Amacımız; güçlü altyapı ve güvenli ulaşım. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz."
Sünlü Mahallesi sakinleri, yapılan asfalt çalışmalarıyla birlikte daha modern ve güvenli yollara kavuşacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.
Sünlü’de Asfalt Çalışmaları Başladı
Çubuk Belediyesi, ilçede ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sünlü Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları başladı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?
Çubuk Barajları'ndaki Su Seviyesi Arttı
Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi