Pursaklar'da bu sene 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar bu sene ingilizce de öğreniyor

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde ki şubede adab-ı muaşeret eğitimi gören 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar bu sene İngilizce de öğreniyor.

Pursaklar’da 6 ayrı şubede eğitim veren Nezaket Okulları, 4 ila 6 yaş arasındaki çocukları geleceğe hazırlıyor. 2011 yılından beri ilçedeki binlerce çocuğa ücretsiz eğitim veren Nezaket Okullarında minikler için basit İngilizce de öğretilmeye başlandı. İngilizce öğretmenleri tarafından ilkiMerkez Nezaket Okulu’nda başlayan İngilizce eğitimleriNezaket Hanımevi’ndeki şubeyle devam ediyor. Haftada bir gün, çocuklara hitap eden düzeydeki İngilizce ile miniklerin dil öğrenme yetenekleri geliştirilecek. İngilizce derslerinde bir hayli eğlenen minikler, arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşıyor. Çocukların ilgisinden memnun kalan yetkililer, İngilizce eğitiminin diğer şubelerde de yaygınlaştırılacağını söyledi.

 

http://www.haberlerankara.com/pursaklarda-bu-sene-4-ila-6-yas-arasindaki-cocuklar-bu-sene-ingilizce-de-ogreniyor-257366h.htm

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÇUBUK’TA JANDARMADAN ŞAFAK OPERASYONU: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çubuk Terör Mağdurları Derneği’nden TSK Vakfı’na Anlamlı Ziyaret
TÜRK EĞİTİM SEN, COŞKUN KAYA İLE DEVAM DEDİ
Çubuk'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Çubuk’ta Hazırlanan Yardım Tırı Gazze İçin Dualarla Hareket Etti