Oto Galericiler Sitesi, Çubuk'a İstihdam Katkısı Verecek

Başkent Otomotivcileri Derneği tarafından oluşturulan Oto Galericiler Sitesi (OTONOMİ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Berktaş, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Başkent Otomotivcileri Derneği tarafından oluşturulan Oto Galericiler Sitesi (OTONOMİ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Berktaş, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette projeyle ilgili açıklama yapan Berktaş, OTONOMİ'nin sadece Ankara için değil Türkiye için örnek bir proje olduğunu, sitenin çalışanlarının büyük kısmının Çubuk'tan karşılanacağını ifade etti.

Esenboğa Protokol Yolu üzerine kurulan sitenin 375 bin metrekare alanda, 12 bin araçlık satış alanına sahip olduğuna işaret eden Berktaş, alışveriş merkezi, otel gibi yatırımlarla birlikte 5 bine yakın çalışanın istihdam edileceğini aktardı. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise projenin bölgeye istihdam katkısı sağlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Projenin tamamlanmasını heyecanla bekliyoruz ve zaman buldukça ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz. Biz de belediye olarak burada çalışacak vatandaşlarımızın rahat ve kolay bir şekilde ulaşımını sağlamak için bazı çalışmalar başlattık. İnşallah bölgemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olacak" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Çubuk'taki "Ürün İşleme Tesisi" hızla yükseliyor
Çubuk’a 500 Yeni Sosyal Konut Geliyor! Başvurular 10 Kasım’da Başlıyor
Çubuk’un Müteahhit ve Emlakçıları Bu Olayın Dışındadır”
Memurun Dikkati Çubuk’ta 100 Milyonluk Çeteyi Çökertti
Hemşehrimiz Mustafa Bakır’a Müteahhitler Derneğinden Ziyaret