Yeni Yerel Yönetimler Yasası gereği beldeliği kapatılıp, Pursaklar"ın mahallesi olan Saray"ın Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Coşkun, 29 Mart"ta yapılacak yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklıyor.
Ses tellerindeki küçük bir operasyon geçirdikten sonra Kurban Bayramı"nı evinde istirahatte geçiren Hasan Coşkun, partisinin görev vermesi halinde başkanlığa talip olduğunu belirtirken, şunları söyledi:
"Saray, göreve geldiğimde bir köy görümünümde beldeydi. Ancak yaptığımız çalışmalarla birlikte Saraykent"i ortaya çıkardık. Saray"da yaptıklarım, görev verilip, seçilmem durumunda ise Çubuk"ta yapacaklarımın teminatı olacaktır. Çubuk halkı da uygun gördüğü takdirde belediye başkanlığım döneminde doğduğum ilçe olan Çubuk"u daha modern bir görünüme kavuşturmak istiyorum. Ak Parti"den Çubuk için aday adaylığımı da bayram sonrası açıklayacağım." dedi.
Önce ameliyat sonra adaylık
Sarayın Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Coşkun, 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklıyor.
İlk yorum yazan siz olun
Siyaset Haberleri
MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Çubuk'ta vatandaşlarla bir araya geldi
Başkan Yüksel Karakurt: "Çubuk’un Geleceği İçin Ortak Akıl Şart"
Çubuk'ta Mehmet Yiğiner'e Destek Toplantısı
BBP ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞINA GÖKHAN AKYÜREK ATANDI
ANKARA'NIN GELECEĞİ KUZEYDE