MALATYA"da bir bankanın ATM"sini birkaç arkadaşı ile birlikte sökerek soyan 41 yaşındaki F.S., bayram öncesi geldiği Çubuk'ta yakalandı.
BAYRAM İÇİN GELMİŞTİ
Çubuk nufüsuna kayıtlı olan F.S."yi takibe alan Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgiler doğrultusunda Çubuk Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı sivil ekipler harekete geçti. Polis ekipleri, Kurban Bayramı nedeniyle ilçeye gelen Fikret Sağıroğlu"nu yakalayıp, gözaltına aldı.
DİĞER ZANLILAR ARANIYOR
İçinde 200 bin YTL bulunan ATM"yi sökerek boş bir araziye götürüp balyozla kırdığını belirten F.S., olay bölgesi olan Malatya"dan gelen sivil polis ekiplerine teslim edildi. 200 bin YTL"lik soygunu gerçekleştirdiğini itiraf eden F.S."nin yakalandığında ise üzerinde sadece 80 YTL çıktığı öğrenildi. Bu arada soygun olayına adı karışan diğer zanlıların ise Malatya polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
Parmak izi yakalattı
Emniyet yetkilileri tarafından yapılan tespitlerde, Malatya"da soyulan ATM"deki parmak izi aynı olan Fikret Sağıroğlu, ifadesinde suçunu itiraf etti.
Yılmaz ÇAMDALI/çubuk (DHA)
Malatyada soydu Çubukta yakalandı
Arkadaşları ile Malatyada ATMden 200 bin YTL parayı alıp kaçan zanlı bayramlaşmaya geldiği Çubukta polis tarafından yakalandı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?
Çubuk Barajları'ndaki Su Seviyesi Arttı
Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi