Kur'an kursu öğrencilerine judo sporu tanıtılıyor

Çubuk'ta yaz Kur'an kurslarında çocukları sportif faaliyetlere yönlendirmek amacıyla Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı antrenörü Ahmet Koçyiğit tarafından judo sporu tanıtılıyor.

Kaymakamlık, Çubuk Belediyesi, İlçe Müftülüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce imzalanan protokol kapsamında ilçede açılan yaz okulları devam ederken, yaz Kur'an kurslarına katılan öğrenciler sportif faaliyetlere de yönlendiriliyor.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı antrenörü Ahmet Koçyiğit, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlkokulu Spor Salonunda, Kur'an kursu örencilerine judo sporunu tanıtıyor.

Koçyiğit, "Çocuklarımız judo sporunu öğreniyor. Aralarında yeni sporcuları keşfetmiş olacağız. Judonun yanında diğer spor dallarını da tanıtıyoruz. Bu yaz dönemini öğrencilerin daha verimli geçirmeleri için uğraşacağız." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

ATV ANA HABER'DE ÇUBUKLU JUDOCULARIN AVRUPA ZAFERİ
Çubukspor FK’dan Geleceğe Yatırım: İki Genç Yetenek Kadroda
Çubuk’ta Profesyonel Kick Boks Gecesi: Heyecan ve Mücadele Ringde Zirve Yaptı
Kuzey Ankara Futbol Turnuvası Başlıyor
Çubuk’ta Uluslararası Satranç Heyecanı Sona Erdi