Aa muhabirine açıklama yapan, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Dostay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi Halkla İlişkiler biriminin başlattığı kampanya için ilçe halkından destek beklediklerini söyledi.
Dostay, toplanan kıyafetlerin yine bu birim tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine verildiğini kaydederek, "Kitap değişim kampanyasında ise kullanılmayan kitaplar kitap değişim dolabına bırakılıyor. Buradan üyeler istediklerini alıyor. Böylece ikinci el kitapların üyeler arasında ihtiyaçlara göre değişimi sağlanıyor" dedi.
Yalnızca eğitsel ve kültürel alanlardaki faaliyetler ile değil sosyal sorumluluk projeleriyle de üyelerine ve tüm Çubuk halkına hizmet etiklerini kaydeden Dostay, "Kurum olarak ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görmekten mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen kitap ve ikinci el kıyafetleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vererek aracı oluyoruz. Yani vatandaşlarımızdan geleni yine vatandaşlarımıza veriyoruz. Bu kampanyamıza tüm vatandaşlarımızın destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Kitap ve Kıyafet Kampanyası
Çubuk Aile Yaşam Merkezinden Kitap ve Kıyafet Kampanyası
(Anadolu Ajansı)
İlk yorum yazan siz olun
Eğitim Haberleri
1504 Kep, Tek Bir Hedef: Bilim Kenti Çubuk
ÇUBUK’TA MEZUNİYET COŞKUSU: AYBÜ’LÜ 1504 ÖĞRENCİ KEP ATTI!
Çalıştığı Üniversiteden Mezun Oldu: Azmin ve Kararlılığın İlham Veren Hikâyesi
ÇUBUK’TA KORODAN MÜZİK ZİYAFETİ: ŞEF AHİZER ÖZBEK YÖNETİMİNDE MUHTEŞEM GECE!
TİYATRO OYUNUNA DAVET…