'Kar' 5 günlük hava tahmininde göründü!

Sıcaklıkların Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Sakarya, Düzce, Osmaniye ve Artvin çevreleri, Kocaeli'nin doğu ilçeleri, Adana'nın güney ve doğusu ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, gece saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun karlakarışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı