Çubuk’ta Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Atatürk Caddesinde gerçekleştirilen köprü genişletme ve yol yapım çalışmasının tamamlandığını söyledi.

İlçede ilk defa silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol uygulamasının gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Demirbaş, şöyle konuştu:

"Atatürk caddesinde 100 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yolu kendi kaynaklarımızla yaptık. Silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması Türkiye'de yeni bir uygulama.Amacımız, hem daha az parayla hem de daha sağlam bir yolu yapmaktı. Silindirle sıkıştırılmış beton, sıcak asfalta göre yüzde 40 daha ucuz. Atatürk caddesindeki köprümüzün ışıklandırması da tamamlandı. Hem genişliğiyle hem de ışıl ışıl olmasıyla ilçemize yakıştığını düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÇUBUK’TA JANDARMADAN ŞAFAK OPERASYONU: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çubuk Terör Mağdurları Derneği’nden TSK Vakfı’na Anlamlı Ziyaret
TÜRK EĞİTİM SEN, COŞKUN KAYA İLE DEVAM DEDİ
Çubuk'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Çubuk’ta Hazırlanan Yardım Tırı Gazze İçin Dualarla Hareket Etti