Çubuk'ta Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Çubuk'ta Kadir Gecesi münasebetiyle Merkez Camii'nde Sakal ı Şerif ziyarete açıldı.

Teravih namazı sonrası Merkez Cami'de ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarına kaydetmeye çalıştı.

Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, çocukların bazıları babasının omuzlarında bazıları ise ayaklarının ucuna basarak Sakal-ı Şerif'i görebilmek için çaba gösterdi.

Vatandaşlar, Hazreti Muhammed (S.A.V)e ait Sakal-ı Şerif'i gördükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Merkez Camisi'nde geceyi namaz kılıp, dua ederek geçiren vatandaşlar, başta FilistinSuriye ve Irak olmak üzere, dünyanın çeşitli yerlerinde uğradıkları saldırılar sonucu hayatlarını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı da kıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı