Çubuk'ta Okul Çevrelerinde Denetim

Çubuk'ta kaymakamlık tarafından oluşturulan özel ekip, okul çevrelerinde denetim gerçekleştiriyor.

Çubuk’ta okulların çevresinde "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında, her türlü zararlı faktörlerin okul çevresinden uzak tutulması, güvenli bir eğitim öğretim hayatı sürdürülmesi amacıyla oluşturulan özel ekip, ilçe genelindeki okul çevrelerinde denetimlerini sürdürüyor.

Merkezdeki okullardan başlayan uygulamada 70 okul ve çevresindeki alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia, tekel ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları denetlendi.

Denetimlerde, okul müdürleri ve öğretmenler de denetimlerle ilgili bilgilendirildi. Ayrıca işletme sahiplerine de uyarılarda bulunuldu.

Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul çevrelerindeki denetimlerin ara vermeden devam edeceğini kaydetti.

Herkese görev düştüğünü dile getiren Kaymakam Sezer, çocukların bağımlılıklardan, boş zaman geçirmekten ve kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

ÇUBUK’TA EĞİTİM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ: AYBÜ İLE STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI
AYBÜ ve Çubuk BİLSEM'den afetlere yönelik ortak tasarım atölyesi
Ankara 4. Bölge Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Çubuk’ta Yapıldı
“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLANDI...
SERAMİK ESERLER SANAT SERGİSİ ÇUBUK’TA ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU