Çubuk'ta "Mehmetçiğe Kurban Olsun" Programı

Çubuk ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için kurban kesildi, dua edildi.

MHP Çubuk İlçe Teşkilatı, Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Parkı'nda "Mehmetçiğe Kurban Olsun" programı düzenledi.



Burada konuşan Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, kendisinin de terörle mücadele bölgesinde görev yaptığını hatırlatarak, burada yapılan her şeyin cephede savaşan askere büyük katkı vereceğini söyledi.

Kaymakam Çenet, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü, birlikteliği ve bekası için mücadele edenlerin Türk halkından güç ve kuvvet aldığını belirterek, "80 milyonun kalbinin yekpare attığını orada hissetmekteler. Bugün yapılanların orada olan askerlerimizin kahramanlıklarına büyük katkı vereceğine inanıyorum." diye konuştu.

MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya ise, vatan için mücadele edenlere kendilerini bile kurban etseler haklarının ödenemeyeceğini belirtti.

İlçe Müftüsü Muharrem Genç tarafından yapılan dualar eşliğinde 80 küçükbaş, 4 büyükbaş kurban kesimi gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı