Çubuk'ta İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı Nedeniyle Tören Düzenlendi

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı, Ankara'nın Çubuk ilçesinde törenle kutlandı.

Tören öncesinde İstiklal Savaşı kahramanlarını canlandıran 5 atlı, ilçenin caddelerinden geçerek törenin yapıldığı Halk Eğitim Merkezine geldi. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Hippoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Bilal Gökdere'nin de bulunduğu gruptakileri Çubuk Kaymakam Adem Keleş ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş karşıladı.

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan törende, İstiklal Marşı'nın anlam ve önemini belirtir konuşmalar yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, AYBÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Ayhan, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve öğrenciler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Çubuk'ta öğrenciler ve öğretmenler bakkalların veresiye defterindeki borçları ödedi
Çubuk'ta BİLSEM öğrencileri ilçenin yerel ve turistik değerlerini maketleştiriyor
Çubuk'ta Bağımlılıkla Mücadele Semineri
Çubuk'ta ilk ders "Bayrak Sevgisi" temasıyla başladı
ÇUBUK’TA EĞİTİM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ: AYBÜ İLE STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI