Çubuk'ta iftar programı

Çubuk'ta bulunan Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Çubuk Belediye Başkanı'nın da katıldığı iftar programı gerçekleşti.

Programa Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve ilçe protokolü ile huzurevi sakinleri katıldı.

Demirbaş, programda yaptığı konuşmada, huzurevi sakinleriyle iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Huzurevini sıklıkla ziyaret ettiğini belirten Demirbaş, "Sizlerin duası bizler için güzel, önemli, bizlere güç katıyor. Allah sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bir ramazan geçirmeyi nasip etsin." dedi.

Bakır ise programda şehit yakınları ve gazilerinde olduğunu ifade ederek,"En büyük gücümüz ve kuvvetimiz şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bizden memnuniyetidir. Bütün işler, bütün gayretler büyüklerimizin, insanımızı memnun etme üzerinedir." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?
Çubuk Barajları'ndaki Su Seviyesi Arttı
Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi