Çubuk'ta hafızlık sınıfı ve dil sınıfı açılacak

Ankara'nın Çubuk ilçesinde İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık yapmak isteyen ve dil eğitimi görmek isteyen öğrenciler için hafızlık ve dil sınıfları açacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle Çubuk İmam Hatip Ortaokulu'nda 4. sınıftan mezun olan öğrencileri kapsayan projeyle öğrenciler, örgün eğitimle beraber hafızlık eğitimi alabilecek.

Aynı zamanda okulda seviye belirleme sınavında başarılı olan öğrencilere yönelik tamamen İngilizce eğitimi yapılacak dil sınıfının da açılacak.

Çubuk İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ayhan Gökmen, yaptığı açıklamada, açılacak sınıfların öğrenciler için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Hafızlık sınıfını seçen öğrencilerin, 2 saat zorunlu 7 saat seçmeli olmak üzere en fazla 9 saat Kur'an-ı Kerim dersi alabileceğini aktaran Gökmen, projeyle ilgili kayıtların başladığını aktardı.

Gökmen, ayrıntılı bilgi için okulun 0 312 838 26 90 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri

1504 Kep, Tek Bir Hedef: Bilim Kenti Çubuk
ÇUBUK’TA MEZUNİYET COŞKUSU: AYBÜ’LÜ 1504 ÖĞRENCİ KEP ATTI!
Çalıştığı Üniversiteden Mezun Oldu: Azmin ve Kararlılığın İlham Veren Hikâyesi
ÇUBUK’TA KORODAN MÜZİK ZİYAFETİ: ŞEF AHİZER ÖZBEK YÖNETİMİNDE MUHTEŞEM GECE!
TİYATRO OYUNUNA DAVET…