Çubuk’ta Engelliler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Çubuk’taki engelli vatandaşlar, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesinin düzenlediği "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliğinde gönüllerince eğlenerek stres attı.

Çubuk’taki engelli vatandaşlar, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesinin düzenlediği "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliğinde gönüllerince eğlenerek stres attı.

Türk Kızlay’ı ve Çubuk Karagöl Özel Eğitim ve Rahabilitasyon Merkezi tarafından ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri için "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle bir eğlence düzenledi. Eğlenceye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç engelli derneklerinin temsilcileri ve engelliler katıldı.

Türk Kızılay’ı Nikah ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte engellilere çeşitli yarışmalara katılırken, çeşitli gösterilerde sundu.

Şiirlerin okunarak duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı etkinlikte, engelliler ve aileleri müzik eşliğinde eğlenerek stres attı.

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç tarafından engellilere çeşitli konularda katkı veren kişilere plaket ve çiçek verildi.

Etkinlikte engelli hobi kursiyerlerinin yaptıkları ürünler de sergiledi. 

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Rehabilitasyon merkezlerince düzenlenen etkinliği birlikte düzenlediklerini söyleyen Selahattin Koç, “Bu etkinlikte engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu Türk Kızılay’ı olarak onlarla bir ve beraber olduğumuzu onlara duyurmak istiyoruz. Biz her zaman onlarla her türlü etkinliklerde yanlarında olduğumuzu ve onların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağımızı elimizden gelen gayretleri göstermek için buradayız. Onların her türlü ihtiyaçlarını sandalyeleri olabilir koltuk değnekleri olabilir herhangi bir ihtiyaçlarını neleri varsa biz onları onlara vermek için buradayız, var gücümüzle çalışıyoruz. Onların böyle bir mutlu gününde onlarla birlikte olmaktan onur ve kıvanç duyuyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?
Çubuk Barajları'ndaki Su Seviyesi Arttı
Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi