Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, merkezin açılması sonucu bundan böyle Çubuk'lular Ankara merkeze ve Pursaklar'a gitmeyeceğini belirtti.
Otobüs Terminalindeki Çubuk Belediyesi'ne ait Zabıta Merkezinin alt kısmında açılan abone merkezi, ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.
Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çubuk'ta gerçekleştirilen 132 kilometrelik altyapı yatırımı ile abone sayısının 8420'ye ulaştığını, yazaylarında hızlanacak yeni altyapı yatırımlarıyla bu sayının daha da artacağını söyledi.
Kırşan, "Ankara'ya 40 km mesafede bulunan Çubuk'ta, vatandaşlarımızın abonelik işlemleri için zorlanmaması amacıyla, müşteri memnuniyeti kapsamında onların ayağına kadar giderek bu merkezi açtık.Doğalgaz servis hattı çekilen ve tesisat projeleri onaylanan vatandaşlarımız, Ankara'ya gelmelerine gerek kalmadan doğalgaz abonesi olabilecek" diye konuştu.
Çubuk Abone Merkezi, 08.00-16.30 saatleri arasında hizmet verecek. Abonelik işlemi için tapu veya kira kontratı, kimlik fotokopisi ve tesisat projesinin onaylandığına dair iş bitim kağıdı getirilmesi gerekiyor. Doğalgaz fatura ödeme işlemleri ise, ptt ve banka şubeleri ile bankaların internet şubelerinden yapılacak.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'de, abone merkezinde görev yapan personeli ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde buldu.
- Ankara
| (Anadolu Ajansı) |