Çubuk’ta 2. Gözyaşı

Çubuk Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Çubuk'ta 2. Gözyaşı Gecelerini düzenledi.

Çubuk Büyük Birlik Partisi Kadın Kollarının düzenlediği “Gözyaşı Geceleri” olarak bilinen program, çoğunluğu Çubuklu kadınlar olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.


Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen programa Büyük Birlik Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar, Büyük Birlik Partisi  İlçe Başkanı Şevki Arıcı, misafir konuklar ve çok sayıda vatandaşa katıldı.
Salonun izleyiciler tarafından dolmasından dolayı vatandaşların birçoğu programı parkta kurulan sinevizyondan izledi.
“Gözyaşı Geceleri” grubu, yaptıkları sunum ile izleyicilere duygulu anlar yaşattılar. Program sonunda izleyicilere gül dağıtıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

ANKARA'NIN GELECEĞİ KUZEYDE
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER İLERİ : “YOLUMUZA BAKACAĞIZ, İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kuzey Ankara’nın Lokomotifi Çubuk: ‘Milletvekili Çıkarmadan Bu Döngü Kırılmaz’”
AĞRI ÜRETİME HAZIR, ÇUBUK HÂLÂ BEKLİYOR!
İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI “4. OLAĞAN KONGRESİ“ YAPILDI...