Çubuklu öğrenciler ''Deniz Dünyası''nı gezdi

Çubuk Belediyesi Kültür Evi, ilköğretim okulu öğrencilerine Keçiören'deki Deniz Dünyası’nı gezdirdi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kültür Evi tarafından organize edilen geziyle Çubuklu öğrenciler, çok sayıoda deniz canlısını bir arada görmenin heyeceanını yaşadı.

Keçiören Deniz Dünyası’nda eğlenceli dakikalar yaşayan öğrenciler aynı zamanda su altındaki yaşamı tanıma imkanı buldular. Deniz Dünyası’nda bulunan hayvanları öğrencilere tek tek tanıtan öğretmenler, gezinin sonunda çocukları Estergon Kalesi ile ödüllendirdi.

Geziden dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e öğrencileri adına teşekkür eden öğretmen Arzu Bayburs, ''Çok güzel ve eğitici bir gezi oldu. Öğrencilerimiz gezi boyunca şaşkınlıkla ve heyecanla gezdiler. Öğrencilerimizin en çok yılan balığı ve Estergon kalesindeki canlandırmalar dikkatini çekti'' dedi.

 Gün boyu doyasıya eğelenen öğrenciler, ilk defa bu tür bir geziye katıldıklarını belirtitiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

SERAMİK ESERLER SANAT SERGİSİ ÇUBUK’TA ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU
İlçe Müftüsü Dr. Kadir Demirlenk’ten Esenboğa KYK Erkek Öğrenci Yurduna Ziyaret
Çubuk'ta üreticilere domates yetiştiriciliği eğitimi verildi
ATATÜRK'Ü SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK...
Şehit Ömer Takdemir AİHL’de “Hoca Ahmet Yesevi” Konferansı