Çubuklu kursiyeler, diktikleri giysiler için mankenlik yaptı

Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen giyim, el nakışı gibi kurslarda üretilen kıyafetler, kursiyerlerin mankenlik yaptığı defileyle tanıtıldı

Çubuk Halk Eğitim Merkezi tarafından tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda gerçekleştirilen sergi ve defilede, kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

HEM Müdürü Recai Özdemir, Halk Eğitim Merkezlerinin hayat boyu öğrenme merkezleri olduğunu söyledi.

Merkez olarak kendi plan ve programlarının yanında belediye ile iş birliğinde çeşitli kursların açıldığını hatırlatan Özdemir, "El emeği, göz nuru, duygu yüklü çok değerli çalışmaların sizlerin beğenisine sunmaktan Çubuk Halk Eğitim Merkezi adına mutluluklarımız arz etmek istiyorum. Merkezimizde genel mesleki, beceri geliştirme, el sanatları, giyim, cilt bakımı, kurslarımız olmak üzere toplam 178 kursumuz devam etmektedir. Bu kurslarımızda yaklaşık 3 bin kursiyerimiz eğitim almış ve bin 590 kursiyerimiz belge almaya hak kazanmıştır. Bu yıl özellikle ilk kez cilt bakımı, okçuluk, badminton kurslarımız açılmış ve büyük ilgi ve alaka görmüştür" diye konuştu.

Kaymakam Cemal Şahin ise bu serginin kendilerine yeni dönem için bir umut verdiğini söyledi. 

Belediye Başkanı Tuncay Acehan da bundan sonra yapılacak olan her türlü çalışmalarda belediye olarak destek vereceklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından kursiyerlere, katılım belgeleri verildi. Daha sonra Çubuk HEM kursiyerleri tarafından üretilen kıyafet defilesinin gerçekleştiği etkinlikte, klasik ve abiye kıyafetler, gelinlik, Osmanlı Hürrem kıyafetleri, Osmanlı gelinliği sergilendi. Defilede mankenliği kursiyerler yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Çubuk'ta hafızlık icazet töreni düzenlendi
Çubuk'ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk E-Spor Merkezi'ni açtı
Çubuk'ta Gönüllü Kadınlar Filistinli Çocuklar İçin Oyuncak Yapıyor
Çubuk'ta öğretmenler yemekte buluştu