Çubuk'a Sosyal Hizmetler Merkezi Yapılacak

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilçeye Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağını bildirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilçeye Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağını bildirdi.

Acehan, yaptığı açıklamada Barbaros Mahallesi Yeşil Çubuk Parkı sonundaki alanda 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak merkezin yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya ihale edildiğini belirtti.

İhaleyi alan firmanın 300 gün içinde yapıyı teslim edeceğini ifade eden Acehan, merkezde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmetlerinin verileceğini, aile danışmanlığı hizmetleri, bakım ve yardıma muhtaç birey ile ailelerin tespit edilmesi başta olmak üzere eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerin de merkezde yürütüleceğini aktardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri

ÇUBUK’TA JANDARMADAN ŞAFAK OPERASYONU: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çubuk Terör Mağdurları Derneği’nden TSK Vakfı’na Anlamlı Ziyaret
TÜRK EĞİTİM SEN, COŞKUN KAYA İLE DEVAM DEDİ
Çubuk'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Çubuk’ta Hazırlanan Yardım Tırı Gazze İçin Dualarla Hareket Etti