Çubuk'a Sosyal Hizmetler Merkezi Yapılacak

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilçeye Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağını bildirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ilçeye Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağını bildirdi.

Acehan, yaptığı açıklamada Barbaros Mahallesi Yeşil Çubuk Parkı sonundaki alanda 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak merkezin yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya ihale edildiğini belirtti.

İhaleyi alan firmanın 300 gün içinde yapıyı teslim edeceğini ifade eden Acehan, merkezde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmetlerinin verileceğini, aile danışmanlığı hizmetleri, bakım ve yardıma muhtaç birey ile ailelerin tespit edilmesi başta olmak üzere eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerin de merkezde yürütüleceğini aktardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ...
İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ’NÜN 105. YILDÖNÜMÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ...
Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?