Çubuk Harika Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden ziyaret

Mamak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri konuk etmeye devam ediyor.

Mamak Belediyesi Veteriner Hekimleri tarafından öğrencilere çalışmalar anlatılarak, sorular yanıtlandı.

Sokak hayvanlarının bakımı ve sahiplenmesi konusunda bilgi alan öğrenciler barınaktaki hayvanlarla eğlenceli vakit geçirdi.Ziyarette özellikle yavru köpekler öğrencilerin ilgi odağı oldu.Köpeklerle yakından ilgilenen öğrenciler, kendi elleriyle mama ve su vererek barınaktaki hayvanları beslediler.

Gelecek kuşaklara doğa ve hayvan sevgisinin aşılanması gerektiğini kaydeden Veteriner Hekim Eser İnsel, “Bu dünya sadece bizim değil, tüm canlılarındır. Doğayı ve hayvanları koruyup kollamak zorundayız. Doğa ve hayvan sevgisi ve bu bilincin aşılanması için yapılan ziyaretleri önemsiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı