Belediye Başkanı Demirbaş'a Ziyaret

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında Demirbaş ile bir süre görüşerek istişarelerde bulunan Çivitcioğlu, Çubuk’un Ankara’nın gelişen ve büyüyen önemli ilçelerinden biri olduğunu kaydetti.

Çankırı ve ilçelerinin Çubuk ile ticari anlamda önemli ilişkileri olduğunu vurgulayan Çivitcioğlu, ‘’Çubuk her anlamda bizim için çok önemli. Sık sık gelip gittiğimiz, önemli dostlarımızın da olduğu bir şehrimiz. Özellikle Çubuk’taki hayvan pazarı Çankırı’daki hayvancılığı da besleyen bir merkez konumunda. Bunun yanından Çubuk’tan Şabanözü’ne yaklaşık bin 200 kişi her gün çalışmaya gidiyor." ifadesini kullandı.

Çivitcioğlu’na ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Demirbaş, "Böylesine değerli bir vekilimizi Çubuk Belediyesi’nde ağırlamaktan ve kendisi ile Çubuk için hayata geçireceğimiz projeleri paylaşmaktan onur duydum. Her alanda komşu ilçelerimizle ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal konularda teknik ve idari alanlarda iş birliği sağlamaya özen gösteriyoruz." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

ANKARA'NIN GELECEĞİ KUZEYDE
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER İLERİ : “YOLUMUZA BAKACAĞIZ, İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kuzey Ankara’nın Lokomotifi Çubuk: ‘Milletvekili Çıkarmadan Bu Döngü Kırılmaz’”
AĞRI ÜRETİME HAZIR, ÇUBUK HÂLÂ BEKLİYOR!
İYİ PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI “4. OLAĞAN KONGRESİ“ YAPILDI...