BEBEKLER ALTIN İÇİN YARIŞTI

7. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen ’’Emekleyen Bebekler Yarışması’’ ilginç görüntülere sahne oldu.

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali, üçüncü gününde düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor. 'Emekleyen Bebekler Yarışması'nda anneler, bebeklerinin birinci gelmesi için çok büyük çaba sarf etti. On bebeğin katıldığı yarışmanın başlamasıyla bazı bebekler yerinde dururken, bazı bebekler de ağladı. Aileler ise ellerine aldıkları bilgisayar, pet, balonla ya da biberonlarla bitiş çizgisinde çocuklarını çağırarak birinci gelmeleri için uğraş verdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada kısa sürede rakiplerini geride bırakan ve 2. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde ablası İkra Uçar’ın birinci olduğu dokuz aylık Uğur Berk Uçar birinci oldu. Birinci olan Uğur Berk Uçar’ın babası Hasan Uçar altını alarak çocuğuna taktı. Çok mutlu olduklarını anlatan baba Hasan ve anne Dilek Uçar çocuklarının yanaklarından öperek objektiflere poz verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÇUBUK’TA JANDARMADAN ŞAFAK OPERASYONU: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çubuk Terör Mağdurları Derneği’nden TSK Vakfı’na Anlamlı Ziyaret
TÜRK EĞİTİM SEN, COŞKUN KAYA İLE DEVAM DEDİ
Çubuk'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Çubuk’ta Hazırlanan Yardım Tırı Gazze İçin Dualarla Hareket Etti