Başvurular İçin Son Gün

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla KPSS'ye girmiş adaylardan tercih alımına devam ediyor. Başvuru için son gün.


ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, bu amaçla Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2007/7 Tercih Kılavuzu hazırlandığı bildirildi. Kılavuzda, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alıyor.

Açıklamaya göre, kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarından tercih yapabilmek için 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılmış olan 2004-KPSS, 1-2 Temmuz 2006 tarihlerinde yapılmış olan 2006-KPSS/1 veya 17 Eylül 2006 tarihinde yapılmış olan 2006-KPSS/2'ye girilmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanının alınmış olması gerekiyor.

Açıklamada, adayların tercihlerini 24-28 Aralık 2007 tarihleri arasında internet üzerinden yapabilecekleri kaydedildi. Tercihler, ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlanacak olan kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacak.

ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Çubuk'taki "Ürün İşleme Tesisi" hızla yükseliyor
Çubuk’a 500 Yeni Sosyal Konut Geliyor! Başvurular 10 Kasım’da Başlıyor
Çubuk’un Müteahhit ve Emlakçıları Bu Olayın Dışındadır”
Memurun Dikkati Çubuk’ta 100 Milyonluk Çeteyi Çökertti
Hemşehrimiz Mustafa Bakır’a Müteahhitler Derneğinden Ziyaret