Aytemiz, Ankara'ya 15'İnci Lisanslı İstasyonunu Açtı

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ, Çubuk'ta Öz Hasanoğulları Petrol'ü hizmete açarak, başkentte toplamda 15 lisanslı istasyona ulaştı.

Aytemiz'den yapılan açıklamaya göre, şirket açılan istasyonlarla bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ, Ankara'nın Çubukilçesinde Öz Hasanoğulları Petrol'ü hizmete açarak, başkentte toplamda 15 lisanslı istasyona ulaştı.

Şirket, Ankara'nın Çubuk ilçesinde Öz Hasanoğulları Petrol'ü hizmete açtı. Böylece şirketin, Ankaragenelindeki lisanslı istasyon sayısı 15'e ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, şirketin akaryakıt sektöründe hızlı büyümesine devam ettiğini belirtti.

Öz Hasanoğulları Petrol ile Türkiye'deki 571. lisanslı istasyonlarını açtıklarını vurgulayan Yazar, "Hepimizin bildiği gibi sektörümüz insanların temel ihtiyaçlarına hitap eden ve sürekli dinamik bir sektör. Çünkü insanların iki temel ihtiyacı var. Bunlardan biri gıda diğeri ise enerji. Ankara ili de sektörümüz içerisinde büyük önem taşıyor. Biz de yatırımlarımız doğrultusunda başkentimize gereken önemi vermeye devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Çubuk'taki "Ürün İşleme Tesisi" hızla yükseliyor
Çubuk’a 500 Yeni Sosyal Konut Geliyor! Başvurular 10 Kasım’da Başlıyor
Çubuk’un Müteahhit ve Emlakçıları Bu Olayın Dışındadır”
Memurun Dikkati Çubuk’ta 100 Milyonluk Çeteyi Çökertti
Hemşehrimiz Mustafa Bakır’a Müteahhitler Derneğinden Ziyaret