ASO Başkanı Özdebir Müjdeyi Verdi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir Fuar Merkezinin daha önce kararlaştırıldığı gibi Akyurt'a yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ticaret Odası ödül töreninde, ‘Fuar alanının yerinin yeniden incelenmesi gerektiği, yerin doğu yer olmadığı‘ konusunda bir beyanı olduğunu hatırlatan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Fuar Merkezi şirketinin ortakları olarak Ankara Milletvekilleriyle bir araya gelerek konuyu görüştüklerini söyledi.

 Özdebir, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra biz fuar şirketinin ortakları olarak Ankara Milletvekilliyle bir araya gelerek konuyu yeniden enine boyuna değerlendirdik. Görünen o ki, benim de gönlümden geçen o, bu konuda geniş bir bilgi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edilirse fuar alanın değiştirilmesi konusundaki görüşü değiştirebileceği doğrultusunda. Şuanda Çubuklular, Akyurtlular çok fazla üzülmesinler. Benim görebildiğim kadarıyla fuar alanı yüzde 99 aynı yerinde devam edecek. Fuar merkezi için metro istasyonu yapılması ile ilgili ve havaalanına yapılacak yeni pistin fuar alanına kadar uzatılması konusunda Sayın Başbakanımızda olumlu görüşlerini bildirdiler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı