Ankara Bulvarı’nda Asfalt Çalışmaları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çubuk Ankara Bulvarı üzerinde eski Şabanözü Kavşağı ile yeni Şabanözü Kavşağı arasında asfaltlama çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ankara Bulvarı’nda asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir tempo ile devam eden çalışmalar sayesinde bölgedeki trafik akışının daha güvenli ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda kısa sürede tamamlanacağını belirterek vatandaşların daha modern ve güvenli yollara kavuşacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÇUBUK’TA JANDARMADAN ŞAFAK OPERASYONU: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çubuk Terör Mağdurları Derneği’nden TSK Vakfı’na Anlamlı Ziyaret
TÜRK EĞİTİM SEN, COŞKUN KAYA İLE DEVAM DEDİ
Çubuk'ta vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı
Çubuk’ta Hazırlanan Yardım Tırı Gazze İçin Dualarla Hareket Etti