Akü hırsızları tutuklandı 

Çubuk’ta 12 ayrı adreste kamyondan akü çaldığı iddia edilen iki kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ilçenin farklı mahallelerindeki iki ayrı günde ve 12 ayrı adreste 15 ayrı kamyonun akülerinin çalınması üzerine soruşturma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden faydalanan polis, hırsızlık olaylarında kullanılan aracı takibe aldı. Yapılan araştırmada zanlıların çok sayıda suçtan sabıka kaydı bulunan U.T. ve Y.A. olduğunu belirlendi.

Her biri yaklaşık 40 kilo ağırlığındaki aküleri kiraladıkları otomobile yükleyerek çaldıkları ve Ankara İvedik’te bulunan hurdacılar sitesinde bir iş yerine sattıklarını tespit eden ekipler, zanlıları il merkezinde gözaltına aldı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar "hırsızlık" suçundan tutuklandı. 

Aküleri satın alan iş yerine ise ‘hırsızlık malını satın almaktan’ işlem yapılacağı öğrenildi. 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri

Çubuk'ta 1000 kişilik iftar çadırı kuruldu
Çubuk'ta Süleyman Demirel Huzurevinde "tuz odası" hizmete açıldı
Vizyon Maskesiyle İsraf Savunulamaz: Taş Bina 6 Yıldır Neden Boş?
Çubuk Barajları'ndaki Su Seviyesi Arttı
Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi