AHİD Başkanı Yaman’dan Yiğiner’e Ziyaret

Yaman: “Ankaragücü’nün sevinci sevincimiz, derdi derdimizdir”

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Ankaragücü ve ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret etti. AHİD Başkanı seçildiğinde kendisini ilk Yiğiner’in ziyaret ettiğini ifade eden Yaman “İade-i ziyaretlerimize biz de ilk Sayın Yiğiner ile başladık” dedi.

 

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, iade-i ziyaretlerine Ankaragücü ve Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret ederek başladı.

 

Genel kuruldan sonra AHİD’i ilk ziyaret eden ismin Mehmet Yiğiner olduğunu hatırlatan Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman “Bizde dernek yönetimi olarak ilk kendisini ziyaret etmek istedik. Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Ankara’mız için emekleriniz azımsanmayacak düzeyde” dedi.

 

Gündemin Ankara ve Ankaragücü olduğu ziyarette şehrimizin şanlı takımını artık süper ligde görmek istiyoruz diyen Yaman, “Şanlı takımımızın bu sene Süper lige çıkmasını ve şampiyonluğunu görmeyi ümit ediyorum. Sayın Yiğiner ile birlikte gerçekten Ankaragücü şahlandı. Kentte müthiş bir birliktelik havası esiyor.  Ankara’mızın markası, sevinci sevincimiz, derdi derdimizdir. Biz takımımızın her zaman yanındayız.” dedi.

 

“Amacımız Ankaralılara hizmet etmek” diyen Ankaragücü ve ANKESOB Başkanı Yiğiner, “AHİD Ankara’nın en köklü STK’larından biri. Sizin gelişinizle birlikte AHİD Ankara’da bir ivme kazandı. Amacımız Ankara’ya hizmet etmek, biz Ankara’ya hizmet eden herkesin yanındayız. Sizin de Ankaramızın markalaşmasına büyük katkılarınızın olduğuna eminim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çubuk Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Başkan Fatih Raşit Neşeli Yeniden Seçildi
Çubuk’ta Esnafın Birliği Güven Tazeledi: Satılmış Koçak Yeniden Başkan!
ANAHTAR PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI YÜKSEL KARAKURT: "SU SAVAŞI DEĞİL, AKILCI ÇÖZÜM İSTİYORUZ!"
UKOME VAR, OTOBÜS YOK: YUKARI ÇAVUNDUR ULAŞIMDA YOK SAYILIYOR
Karagöl’de Sarıkamış Şehitleri Anıldı