Tayfun Aydoğan

Tayfun Aydoğan

FUTBOL ŞEHRİ !‏

Çubukspor ve Futbol şehri :Karadeniz İç Anadolu Ege Akdeniz  için  bu cümle ile tanınırdık. Kabus deplasmanlardan biriydik.Hafta sonu maçları karnaval havasındaydı atılan her golde kazanılan her maçta birbirini tanımayan kişiler bile birbirine sarılır sevinç naraları atardı.
 
YA ŞİMDİ ?
 
Çubuk Gençlikspor geçen yıl ki gücünden uzak bir kadroyla mucadele ettiği sezonda ligi 10 takımlı bir ligde 6 sırada tamamladı.Çubuksporun ise maçları devam etmekte üzülerek söylüyorum ki : bu takımımızda önümüzdeki sezon  bir alt kümede mücadele edecek.
Gelinen nokta çok düşündürücü 2 lig görmüş bir takım üç beş sezon içersinde futbolun başlangıç ligine dönmek üzere.
 O,şu,bu gibi suçlu aramak yerine sistemi sorgulamak lazım (sistem altyapısı hazırlanmış degerlendirme ve işleyiş süreci geçerlilik kazanmış ise) diyorum.Diyorum ama ortada maalesef sistem de olmadı.Günlük haftalık başarılar kazanıldı  ve yeterli görüldü.
 
Çubukspor futbolu ve kültürüyle tamamen yok olma sürecine girmiş.Tesisler yeterınce saglıklı degıl sorumluluları kim kulüp tesislerinde kim kalır takım malzemelerine kim sahip çıkar  ? Bütün bu soruların cevabı gördüğüm ve duyduğum kadarı ile negatif.
 
Aslında çok şey yazmanın bir anlamı olmadığınıda düşünüyorum ilçe olarak hiçbir alanda başarımız olmadıgı gıbı futbolda da başarımız yok.Ve hiçbir alanda birlik beraberlik gösteremediğimiz gibi futboldada beklenemez.
 
"Haydi birlik olma zamanı" diye eylemde bulunmak isterim ama bununda ilgisiz kalınacak bır slogandan öte gitmeyeceğini düşünüyorum.Futbol Şehri yok olmak üzere.
 
 Çubuk'ta başarılı futbol günleri sizinle olsun.
 

Bu yazı toplam 4925 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum