Tayfun Aydoğan

Tayfun Aydoğan

ELDE VAR BİR ARMA !!!‏

1959 Yılında kurulmuş sarı lacivert renkleriyle yeni dostluklara yeni birliktelik lere üzüntülere sevinçlere vesile olmuş Çubuk spor.

Hangimiz efsane olmuş insanları unutabilir ki. Sadullah ACELE  Cengiz ARDA Hadi GEDİKOĞLU Satılmış TUNCA Uğur NEŞELİ  Ahmet ÖRKAN İsmail KOÇLAR  İlhan ARDA  Faruk ERKAN Bahtiyar TUNCA Mehmet DEMİREL  Muammer ÖZEN bunlar hep bize anlatılan isimler... 
Gördüklerimiz  Ömer SARAÇ  Adem ÇANKAYA  Metin ÜNSES  Hasan ÖZÇAKIR  Oktay DEMİRCİ  İlhan AYDOĞAN Zeki KARAKURT Emrah ŞEN  Ali Osman KILINÇ ve bir çok isim daha...
 
Koca stadın yenilen son dakika golüyle nasıl sessizliğe büründüğünü deplasmandan galibiyetle dönüp kümede kalma sevincine Esenboğa Hava limanı kavşağında ortak olduğumuzu Aski stadının tamamını doldurup şampiyonluk yaşadığımızı Samsunda uzatma dakikalarında kaybettiğimizi.Bugün Profesyonel liglerde mücadele eden takımlarla hep şampiyonluk mücadelesi yaptığımızı.
 
Bunları hatırlamak ne kadar huzur veriyorsa devamını getirememek de o kadar acı veriyor.Bizlerin ve bizlerden öncekilerin heyecanla hırsla başarıyla dostlukla geçirdiği bu zamanları hala anlatacak mıyız yoksa devamının gelmesi için çabamı sarf edeceğiz.
Unutmayalım sporun (bizim ilçemizde futbol ortak duygu) olduğu yerde ne kötüler nede kötülükler barınamaz.
 
Ve tarih Ekim 2013 Çubukspor: Stadı yok ,taraftarı yok ,kulüp binası yok.Bir arma mız kaldı elimizde.Sahi Çubuk spor nereye ve niçin gitti.
 
Çubuk' başarılı futbol günleri sizinle olsun.

Bu yazı toplam 7532 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum