Çubuk'ta Halk Konseri

Çubuk'ta Halk Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından çok sayıda vatandaşın katıldığı halk konseri düzenlendi.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi"nin organize ettiği etkinlik çerçevesinde Atatürk Parkında gerçekleşen Halk Konseri"nin yaza merhaba konserleri olduğunu belirten Aile Yaşam Müdürü Ahmet Tandoğan, kendilerine her konuda destek olan başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"e ve ilçe esnafı ile halkına teşekkür etti.

Konserin başında herkese numara dağıtılırken, konser sonunda da çekiliş ile saz ve darbuka verildi. Şanslıların hediyelerini Başkan Özden verdi. Hediyelerin verilmesinden sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Özden, her fırsatta yerel değerleri ön plana çıkaracaklarını söyledi. Uluslar arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali hakkında da vatandaşlara müjde veren Başkan Özden,"" Bu gün burada olduğu gibi biz ilçemizin değerlerini ön plana çıkararak etkinlikler yapacağız. Bu yıl festivalimizi çok para harcayarak değil, para harcamadan kendi değerlerimizi kullanarak ve ilçe ekonomisini canlandıran festival yapacağız"" dedi. Halk konserine emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Özden, bu tip etkinliklerin sürekli yapılacağının müjdesini de verdi.

Radyocu Mustafa Sandıklı"nın sunuculuğunu yaptığı ve yerel sanatçılardan Orhan Gül, Ömer Faruk Göksu, Serhat Yalım ile Sadık Ünlü"nün sesleriyle yarıştığı Halk konserinde, Aşık Maşuk, Kolbastı, folklor gösterileri ve şiir dinletileri düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde Mustafa Özmağden"in Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e hitaben yazdığı ve okuduğu şiir konsere ayrı bir renk katarken, uzun süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.