Zabıtalar Çubuk Kaymakamı Şahin’i Ziyaret Etti

Zabıtalar Çubuk Kaymakamı Şahin’i Ziyaret Etti

Zabıta Teşkilatı’nın 189’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Çubuk Zabıta Müdürü Ünal Ayten ve beraberindeki zabıta personeli Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Zabıta Müdürlüğü olarak ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları anlatan Ayten, “Bizlerin bu mutlu gününde ilçe Kaymakamı olarak bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Zabıta teşkilatının görev ve sorumluluklarının çok geniş tutulduğunu aktaran Ayten, insan hayatında ölümden doğuma kadar bulunduklarını kaydetti. Kıt imkanlarla görevlerini en iyi şekilde sürdürmeye çalıştıklarını ifade eden Ayten, “Zabıta teşkilatı olarak her alanda biz varız. Birçok ilçeden büyük alana sahip olan ilçemizde 3 araç ve 23 personelle elimizden geldiği kadar her yere yetişmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarım ve ben mesai mefhumu gözetmeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bizler diğer teşkilatlardan farklı olarak vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru açısından göz önünde olan bir birimiz. Biz zabıta teşkilatı olarak bütün birimlerimizle bir bütün olarak çalışıyor ve hep birlikte, vatandaşlarımızın memnuniyetini daha da arttırmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Zabıtaları, kaymakamlık toplantı salonunda kabul eden Şahin, yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Zabıtaya özellikle günümüzde çok ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Şahin, “ İnsan hayatını etkileyen birçok unsur sizin görev alanınıza giriyor. Zabıta doğru, dürüst, sorumlu bir şekilde görev yaptığı takdirde insanlarımızın hayatları kolaylaşmış olacak. Yani daha huzurlu bir kent yaşamı söz konusu olacak. Herkes mevzuattan kaynaklanan görevi neyse onu yapacak. Belki diğer kolluklarla kıyaslandığı zaman biraz görev yapma şartlarınız sizlerin daha zor olabilir. Kendi memleketiniz, akrabanız, eş dostunuzun olduğu bir yerde görev yapıyorsunuz. Ancak görev olduğu zaman her şeyi bir kenara bırakılması gerekiyor. Bu konuda da benim sizlerden ricam bu tür problemlere takılmadan görevinizi yapmanızdır. Ben bu duygularla düşüncelerle tekrardan sizlerin zabıta haftasını kutluyorum. Görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Esenboğa Havaalanının çevresindeki kokunun zabıtanın özverili çalışmasıyla giderildiğini ifade eden Şahin, kokunun giderilmesi konusunda özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum