Zabıta Kurallara Uymayan İş yerini mühürledi

Zabıta Kurallara Uymayan İş yerini mühürledi

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ruhsata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik çalışmaları çerçevesinde bir restoran'ı mühürledi.


Yetkililerden alınan bilgiye göre, Çubuk Belediyesi, sağlık ve gıda ürünleri pazarlaması sektöründe faaliyet gösteren içkili-içkisiz restoranlara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yaklaşık iki yıl öncesi belediye tarafından gece 24:00'e kadar faaliyet göstermek için içkili restoran ruhsatı almış Havuz Başı Aile Restoranı, kapatma saatlerine ve almış olduğu ruhsat harici faaliyet gösterdiği gerekçesi ile Zabıta Müdürlüğünce mühürlendi.



Canlı müzik izni olmadığı ve kapatması gereken saatlerde kapatmadığı gerekçesi ile bahsi geçen iş yerinin mühürlendiğini belirten Zabıta Müdürü Orhan Ünal şunları söyledi:'' Bahsi geçen iş yerinin belediyemize canlı müzik için müracaatları oldu, fakat belediye meclisi canlı müzik olarak kendilerine ruhsat verilmesini uygun görmediği için canlı müzik ruhsatı alamadılar. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ve Zabıta Ekiplerimiz ruhsatları olmadığı halde canlı müzik yayını yapan ve kapatmaları gereken saatlerde kapatmadıkları yönünde tutanaklarını tutarak şartlara uymayan iş yeri yasalar çerçevesinde bu günden itibaren süresiz mühürlenmiştir'' şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum