Yol Çalışmalarına Hız Verildi

Yol Çalışmalarına Hız Verildi

Havaların ısınması ile birlikte çalışmalara yoğunluk veren Çubuk Belediyesi, ilçeyi adeta dev bir şantiyeye çevirdi.

 

Yaz döneminin gelmesi ve havaların ısınması ile çalışmalarına yoğunluk veren Çubuk Belediyesi ekipleri, ilçenin değişik noktalarında aynı anda yol açım, genişletme, tamirat, asfaltlama ve üstyapı çalışması başlattı.

                Birçok mahallede birden fazla çalışma yürüten Çubuk Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapıyor. Çubuk Belediyesi başlatmış olduğu üst yapı çalışmaları ile 2 ayda 6 bin metre yol düzenlemesi yaparak bu alanda bir rekorun altına imzasını attı.

                Çubuk Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçenin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarına hız verdi. Kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz gibi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmalarına hız veren ekipler, iki ay gibi kısa bir sürede 6 bin metrelik yol yapım çalışmaları yaparak üstün performans gösterdi.

                Yavuz Selim, Yıldırım Beyazıt ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde bazı cadde ve sokaklarda, yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Bugüne kadar ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ekibine teşekkür ederek, şu bilgileri verdi:

 ‘’Son iki ay içerisinde Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Başak, Mesaj, Kardelen, Medine, Hendek, Çeri, Gedik, Cesur, Cemder, Hızır Reis 1-2, Saçak, Kazak, Hilal, Çermik, Türköne, Sancaktar, Sağlık, Nazar, Kosova, Zafer Sokakları, Yavuz Selim Mahallesi Reşadiye, Kazakistan, Tefekkür, Gonca, Şehit Musa Kaplan ve Yıldırım Beyazıt Mah. Irmak ve Şehit Selami Şişman Sokaklarında 123 ton sıcak asfalt serimi yapıldı.  Bu da yaklaşık 6 bin metrelik yol çalışması yapıyor. Bu arada bin 417 metreküp, mekanik malzeme serimi 2 bin 114 metreküp, stabilize malzeme serimi 20 bin 572 metreküp, asfalt kırığı serimi 11 bin 291 metreküp, dolgu malzemesi serimi 637 metreküp, asfalt yama 47 ton, reglaj yapımı ise 44 bin 100 metre olarak yapıldı. Nur 1, Mercek ve Evli Sokaklarda 270 metre ham yol açımı yapılırken, yeni sokak ve cadde düzenlemeleri için çalışmalarımız da devam ediyor. Belediye personelimiz ilçemizin dört bir yanında vatandaşımız için çalışıyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Çubuk’u halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz.’’

                Çalışmalarda özellikle dar sokaklar ve caddeleri genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini hatırlatan Başkan Özden, yol genişletme çalışmalarında yolda kalan bahçe duvarlarının belediye ekipleri tarafından yıkıldığını ve vatandaşların mağdur edilmeyerek kendi yerlerinden tekrar belediye tarafından duvarlarının yeniden yapıldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum