Yıldırım Elören Köyü 7. Yayla Şenliği Yapıldı

Yıldırım Elören Köyü 7. Yayla Şenliği Yapıldı

Yıldırım Elören Köyü Yardımlaşma Derneği’nce organize edilen 7.Yayla Şenliği Yıldım Elören Köyü Alveren Mahallesi Ortadağ Mevkiinde 4 Haziran 2010 Pazar günü yapıldı.

Yıldırım Elörenli’ler Başta olmak üzere Siyasiler, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Basın Mensupları ile Coşkulu bir kalabalığın katıldığı Şenlik bir birinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Sabah Saat 10,30’da başlayan şenlikler Muhtar Yunus Demirel ve Dernek Başkanı Metin Taşyürek’in konuşmalarıyla başladı ve kesintisiz olarak Saat 19,00’a kadar sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının organizasyonun her aşamasına katkı sunduğu şenlikte, çevre düzenlemesi, ses düzeni ve otobüs tahsisinin yanında Ankara Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrasının eşliğinde Banu Konseri de yar aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Alayı ve Seğmen Alayı’nın gösterileri ile devam eden şenlikte yine Ankara Büyükşehir Belediyesince tüm çocuklara ücretsiz Mısır, Pamuk Şekeri ve yüzlerce top dağıtımı yapılıp portatif oyun setleri ile de tüm çocuklar gönüllerince eğlendiler.

 

Çubuk Belediyesinin imkânlarının da seferber edildiği etkinlikte Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep TAŞ ve AK Parti Keçiören İlçe Başkan Yardımcısı Fatih TEZCAN söz alarak katılımcılara hitap ettiler.

 

Şenlik ağalığı yarışmasını Aydın SARIKAYA alırken,  Sihirli Adımlar Folklor ve Dans Grubunun gösterileri heyecanlı dakikalar yaşattı.

Mahalli sanatçılardan Mustafa YILMAZ’ın da konser verdiği Şenliğe AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Ferhat ERDOĞAN ile Belediye Başkan Yardımcılarından Hacı ÇELEBİ, Belediye Meclisi Üyeleri Osman REFAHİYELİ, Yavuz Tansel DEMİROK, Meral KAYAN, Ramazan SARIKAYA, Ünal ÖZTÜRK ve Kemal KÜÇÜK ile İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet ARSLAN Çubuk Platformu Derneği ve Çubuk Kent Konseyi Başkanı Ahmet YALÇIN katılarak hazır bulundu.

 Şenliğe en geniş kadroyla katılan Çubuk Dernekler Federasyonu’nun Başkan Yardımcısı ve Ovacık Köyü Dernek Başkanı Hamdi GÜNGÖR, Muhasip Mustafa ÖZTÜRK, Çubuk Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat TUYAN, ÇUDEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluağaç Köyü Dernek Başkanı Süleyman CAN, Nusratlar Köyü Derneği Başkanı Bünyamin ZENCİR, Mutlu Köyü Dernek Başkanı Yaşar KALAYCI, Kızılören Köyü Dernek Başkanı Emin ERDOĞAN, Çatokçular Köyü Dernek Başkanı Hasan ÖZYÜREK, Yeşilkent Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Salim DURSUN ile İlhan ÖZAAĞAÇ katılarak güç verdiler.

Organizasyonun güzel geçmesi için büyük gayret sarf eden Ankara Büyük Şehir Belediyesi Prestij Bahçeler Müdürü Recep TEZCAN ile Yenimahalle Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Ali           TAŞYÜREK ile Şenlikte Sunuculuk görevini Üstlenen SGK Başkanlığı Personel Müdürlerinden Ömer KARACAN’ın heyecanları ise herkesçe görülmekteydi.

 

dscf8480.jpg

 

 

dscf8482.jpg

 

dscf8493.jpg

 

dscf8500.jpg

 

dscf8501.jpg

 

s6303412.20100706114240.jpg

 

 

s6303453.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.