Yıldırım  Beyazıt Mahallesinde Doğalgaz Çalışması

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Doğalgaz Çalışması

Çubuk'ta Doğalgaz çalışmasının Yıldırım Beyazıt Mahallesinde başladığını söyleyen Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Harun Gündüz, iki ay içerisinde 7500 metrelik hat çekileceğini söyledi.

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİNE 220BİN DOLARLIK YATIRIM

Çubuk Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş tarafından doğalgaz çalışmalarına başladı. Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Harun Gündüz, yapacakları çalışma hakkında bilgi verdi. Gündüz,"" Çubuk"ta doğalgaz çalışmamız ilk olarak Berat Caddesinden başlatıldı. Yapılacak çalışma Ahi, Billur, Buhara, Burak, Çamlıca, Defne, Dr. İkbal, Ehlibeyt, Faruk, Fatih, Hidayet, Menzil, Meteoroloji, Osman Paşa, Övgü, Selimiye, Sümbül, Şehit Sait Türkmenoğlu, Şükrü Paşa, Tunahan, Yarbay Ahmet Öztürk sokakları, Şeyh Şamil Bulvarı ve Ankara Bulvarına kadar olan kısımda devam edecektir. Bölgede toplamda 7500 metrelik hat çalışması yapılırken, toplamda 2000 yeni aboneye daha doğalgaz hizmeti verilecek. Yapılan İhaleyi Ay Doğalgaz Mühendislik firması aldı ve bu bölgeye yapılan yatırımın toplam maliyeti 220 bin Dolar dır. Yaklaşık iki ay içerisinde bitirilecek olan buradaki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kademeli olarak diğer bölgelere başlayacağız "" şeklinde konuştu

EKİPLER YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Yıldırım Beyazıt Mahallesi"nin doğalgaza kavuşması hususunda yoğun bir çalışma içerisinde olan ekiplerin doğalgaz ana hartel çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların talepleri doğrultusunda meskenlere yönelik servis bağlantılarının da gerçekleştirileceğini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, başlatılan yeni çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e ve Başkent Doğalgaz A.Ş yetkililerine teşekkür etti.

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Vatandaşların bu gölgedeki meskenlerine yönelik doğalgaz hattı bağlatması için Başkent Doğalgaz'a dilekçeyle başvurmaları halinde servis bağlantı çalışmalarının başlayacağını ifade eden Başkan Özden, servis bağlantıları tamamlanan bölgelerin bu yıl içerisinde doğalgazı kullanabilecek alt yapıya sahip olacaklarını ve bir aksilik olmadığı sürece doğalgazı kullanabilecekleri bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.