YENİ KADRO! YENİ VİZYON! GÜÇLÜ YARINLAR!

YENİ KADRO! YENİ VİZYON! GÜÇLÜ YARINLAR!

Okul öncesi eğitim döneminin öneminin farkında olan Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu, hem eğitimde hem de kurumsal olarak zirveyi hedefliyor.

Konun uzmanı Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu'na okul öncesi eğitimin önemini ve Op. Dr. Özlem Dikmetaş'ın vizyonu ve misyonunun ne olduğunu sorduk. 

ÇubukHaber -Okul Öncesi Eğitim nedir ve çocuktaki etkisi nedir?

-Op. Dr. Özlem Dikmetaş Kurucu Müdürü İş İnsanı Sağlıkçı ve Eğitimci Mehmet Cengiz Dikmetaş:

Çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel gelişiminin %70'i 0-6 yaş arasında tamamlanmaktadır. 0-6 yaş dönemi okul öncesi dönem olarak adlandırılır ve çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu temel alışkanlıklarının zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Bu süre içerisinde kazanılan davranış biçimleri tüm yaşam boyunca devam etmektedir. Okul öncesi eğitim sosyal ve duygusal gelişimini destekleyerek yetişkinlik döneminde de kişilerin daha üretici ve verimli olmalarını ve sahip oldukları potansiyeli tam olarak kullanmalarını sağlar.

Özlem Dikmetaş Anaokulu ve kuruma hayat veren tüm çalışanları 0-6 yaş döneminin özelliği ve öneminin farkındadır ve güçlü ekibiyle çocukların gelişimi için çalışmalarına devam etmektedir.

ÇubukHaber -Bu Eğitimde Op. Dr. Özlem Dikmetaş'ın kadrosu nedir?

-Op. Dr. Özlem Dikmetaş Kurucu Müdürü İş İnsanı Sağlıkçı ve Eğitimci Mehmet Cengiz Dikmetaş:

Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu yeni kadrosu, alanında uzman öğretmenleri, yoğun ve gelişmiş eğitim programı ile eğitim-öğretim sektöründe çağ atlamayı hedeflemektedir. Sektöre hızlı ve sağlam adımlarla giriş yapan, Temel Koleji Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu hızla yükselişe geçmekte olup eğitim-öğretim hayatına yeni bir soluk, farklı bir vizyon getirmeyi amaçlayarak sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir.

Okul kurucusu ben ve ekibim, Okul Müdürü Habibe Ak ve ekibi, Halkla İlişkiler Müdürü Meral Yankaya, Aile İçi İletişim Danışmanı Filiz Bilici, çok değerli öğretmenleri ve çalışan personellerimiz özveriyle ve çok çalışmaktadırlar.

2dji_0610-001.jpg2dji_0587-004.jpg2dsc_0298-001.jpg2dsc_0340-001.jpg2dsc_0421-001.jpg2dji_0601.jpg2dsc_0312.jpg2dsc_0326.jpg2dsc_0349.jpg2dji_0587-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.