Yeni Emniyet Müdürü Pazar Yerini Ziyaret Etti

Yeni Emniyet Müdürü Pazar Yerini Ziyaret Etti

Yeni göreve başlayan Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, ayağının tozuyla Halk Pazarını gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve polisin halkın yanında olduğu mesajını verdi.

Pazar yerinde hizmet veren esnaflarla sohbet eden İlçe Emniyet Müdürü Doğdu , esnafın sıkıntıları ve istekleri hakkında bilgi aldı. Pazarda alışveriş yapan vatandaş ve esnaf tarafından ilgiyle karşılanan İlçe Emniyet Müdürü Doğdu, emniyetin halk ile birlikte ve halk ile iç içe olduğunu, her işte olduğu gibi güvenlik konusunda da halkın desteği olmadan başarılı olunmayacağının altını çizdi. Vatandaşın emniyetini vatandaşla iş birliği içerisinde sağlayacaklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Doğdu, kapılarının herkese açık olduğunu hissettirmek istediklerini ve o nedenle de gelir gelmez ilk iş olarak halk pazarını dolaştıklarını söyledi.

Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Doğdu, ""Bu sevgi ve güven çok önemli bunun içinde gece gündüz demeden tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Hep halkın içinde, halkımızla el ele ilçe emniyetini birlikte sağlayacağız. Mazlumların yanında, suçluların karşısında olacağız. Mutlu ve huzurlu bir kent ancak birlikte hareket edilirse olur"" şeklinde konuştu.

Pazar esnaflarından Veysel Çayırcı (48), otuz beş yıldır çeşitli pazarlarda esnaflık yaptığını ve bu güne kadar ilk defa bir Emniyet Müdürünün pazarda esnaf ve halk ile sohbet edip dertlerini dinlediğini iddia etti.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum